PERRONEN HAR SELSKABSLOKALERNE

Du finder Perronen i Hørning. Byen, som er placeret midt imellem Skanderborg og Aarhus. Her tilbydes de helt rette lokaler til afholdelse af flere forskellige selskaber. Du kan se et væld af muligheder her. Lokalerne er ideelle uanset, hvilket arrangement du ønsker at holde. Det kan være fødselsdag, jubilæumsfest, konfirmation, bryllup eller noget helt femte. På Perronen ønsker de at imødekomme dine drømme og ønsker samt at leve op til dine forventninger til det helt rigtige selskab. Ud over de mange valgmuligheder i forhold til hvilket selskab, du ønsker at bruge lokalerne til, så tilbyder Perronen en komplet løsning til dig. Løsningen indeholder både musik, bar med dertilhørende bartender samt alt i forplejning. Perronen tilbyder flere forskellige menuer, som passer til alle størrelser af selskaber. Der kan vælges både morgenmad til tidlige selskaber, samt frokostbuffeter og aftenmenu til de senere arrangementer, eller til selskaber, som strækker over hele dagen. Perronens personale har flere års erfaring fra branchen og er fleksible i forhold til forespørgsler I eventuelt måtte have.

GODE LOKALER TIL FEST

Selskabslokalerne på Perronen har den helt rette størrelse til selskaber og arrangementer. Der er mulighed for at tilpasse lokalerne til det antal gæster, som I vælger at invitere. Lokalerne giver plads til alt fra 10 personer og op til i alt 600 personer. Intet selskab er derfor hverken for stort eller for lille til Perronens lokaler. Ydermere er lokalernes indrettes arrangeret på en sådan måde, at de kan tilpasses forskellige selskabstyper også. Forstået på den måde, at den rå og enkle indretning giver muligheden for at knytte det helt rigtige personlige præg til jeres selskab. Den simple indretning i selskabslokalerne på Perronen er jeres garanti for, at I kan skabe en helt unik fest. Måske er det et selskab, som I i flere år har drømt om at holde. Hvis I til gengæld endnu ikke ved, hvilken selskab I skal holde på Perronen, så kan I se her, hvad lokalerne anbefales til. Selskabslokaler i Hørning og personalet bag Perronen er åbne for idéer og er kompetente til arbejdet, så I kan trygt overlade jeres selskab i deres hænder.

I NÆRHEDEN AF SKANDERBORG OG AARHUS

Uanset hvilket selskab I ønsker at holde, så er det altid vigtigt at placeringen af selskabslokalet er let at komme til og fra for jeres gæster. Perronens centrale placering mellem Aarhus og Skanderborg giver under et kvarters kørsel til og fra. Og det gælder fra begge byer. Derudover er der gode forbindelser med den offentlige transport. Hvis selskabet er en helaftensforestilling kan I og jeres gæster med fordel benytte jer af de mange forskellige overnatningsmuligheder, som findes i og omkring både Aarhus, Skanderborg og Hørning.